Bolltokig

Bolltokig

Du fattas oss..

Juni 2013Posted by Jessica Fri, June 28, 2013 16:19:35

Mitt allt, min älskade Starke.... Tomheten och saknaden är överväldigande, kan inte förstå att du är borta. Inbillar mig ibland att du ska komma tassandes runt hörnet, men verkligheten kommer ifatt lika brutalt varje gång. Wilda och Frankie är oroliga, oförstående blickar och de letar efter dig när vi går ut. Alla bolltokar får se upp i hundhimlen, nu får de konkurrens! Jag tror du har det bra nu, bollar överallt, katter här och var som man FÅR jaga. Ingen smärta i kroppen och med en outsinlig energi!!

Starke blev snabbt sämre senaste dagarna, prover visade ingenting och det var en gåta. Men domen kom inom kort, lymfom. Veterinärens ord kom som en käftsmäll, trots att jag ändå var beredd. Det gick så fort, han var glad och tapper in i det sista. Hade fortfarande kraft kvar i kroppen att uppskatta sin favoritsysselsättning; veterinärbesök. Det fanns inget annat att göra än att låta honom få somna in direkt, han gav mig ALLT. Nu var det dags för mig att ge honom vad han behövde...frid.

Du fattas oss Starke, vi älskar dig så mycket!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by birgitta johansson Mon, July 01, 2013 09:11:03

jag fick upp dig på min facebooksida o jag känner inte dig men ändå gråter jag av dina ord .vilket vackert huvud STARKE har.Ja man blir så ledsen så ledsen.kram Birgitta johansson o boxern Guinza i kungälv

Posted by Maija Nyberg Fri, June 28, 2013 18:30:27

Läser din text. Sväljer. Utan att känna varken dig eller din hund känner jag igen smärtan. Det gör ont. Ha tröstan i allt det fina ni hann uppleva tillsammans.

Posted by Barbro Fri, June 28, 2013 17:59:20

Förstår din smärta men du har gjort allt du kan för din Starke. Han har det bra nu och alla våra "förlorade" hundar tar hand om honom. Varm kram Jessica !!!!!

Posted by Hannah Fri, June 28, 2013 16:51:15

Styrkekramar till er!